Badminton Combinatie Sneek '97

Senioren

Algemeen

Je kan spelen of op maandag- en/of woensdagavond in de Schuttersveldhal. Op de maandagavond wordt training gegeven van 20.00 tot 21.00 uur. Hiervoor kan een ieder zich melden bij de trainer.
Er worden tijdens de speelavonden enkels, dubbels en mixen gespeeld. De baancommissaris deelt willekeurig de banen in, zodat men gedurende de avond veel wisselt van partner en tegenstander.

Als je op bijgaande link klikt opent zich een document Spelregels voor senioren op de maandag en woensdag waarin de spelregels voor de senioren vermeld staan.

Speeltijden

Maandag 20:00 – 22:00 uur speelavond en training (20:00 tot 21:00 uur)
Woensdag 20:30 – 22:30 uur speelavond: LET OP: regelmatig DDW competitie (zie hieronder)

Competitie

Natuurlijk wordt bij BCS’97 ook in competitieverband gespeeld. De speel- en trainingsavond op maandag- en woensdagavond in de Schuttersveldhal.  Op maandagavond wordt er een uur getraind onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. De huidige senioren competitie is een doordeweekse competitie (thuiswedstrijden woensdag vanaf 19.30 uur).
Voor de officiële wedstrijden (zoals de competitie) is dragen van clubkleding verplicht. Deze bestaat uit zwarte broek en een oranje/zwart shirt. Senioren dienen deze zelf aan te schaffen door dit via het secretariaat of de penningmeester te bestellen.

Wedstrijdoverzichten en actuele standen Seniorenteams seizoen 2018-2019

Wedstrijdoverzicht D1
Wedstrijdoverzicht D2

Omdat op de woensdagavond regelmatig 2 van de 3 velden (en soms alle 3) van 19.30-20.15 uur in gebruik worden genomen door 1 (of 2) competitieteam(s) is het voor de overige leden raadzaam later te komen (de overige velden zijn vanaf 20:15 uur beschikbaar). Omdat wij ons er bewust van zijn dat de speelduur op de woensdagavond hierdoor voor de overige leden met een uur wordt verkort, nodigen wij ieder, die graag toch wat meer wil spelen, uit om op de maandagavonden te komen spelen. Wij danken u voor uw begrip.